Следвайте Гласове в Унгария е съгласна с ключовите положения от мирния

...
Следвайте Гласове в Унгария е съгласна с ключовите положения от мирния
Коментари Харесай

Сиярто: Унгария е съгласна с мирния план на Китай за Украйна, конфликтът не може да бъде решен с доставки на оръжия

Следвайте " Гласове " в 
Унгария е съгласна с основните положения от мирния проект на Китай за прекратяването на спора в Украйна, съобщи през днешния ден в изявление за телевизия Си Ен Ен унгарският външен министър Петер Сиярто.

Унгарският министър сподели, че още при започване на седмицата е разискал проекта от 12 точки с най-високопоставения китайски посланик Ван И. Това разискване се е състояло по време на визитата на Ван И в Будапеща.
" Напълно съм склонен, че суверенитетът и териториалната целокупност на всички страни в света би трябвало да се почитат ", сподели Сиярто, като по този метод изрази единодушието на Унгария с основните хрумвания, изложени в китайския проект.
В изявлението си за Си Ен Ен Сиярто изрази и вярата на Будапеща, че с мирни договаряния Украйна ще получи гаранции за суверенитета си.

" Призоваваме всички да почитат териториалната целокупност и суверенитета на Украйна ", сподели унгарският министър и посочи, че Унгария осъжда дейностите на Русия във връзка с Украйна.
Сиярто акцентира, че унгарското държавно управление остава ангажирано с позицията си, че спорът в Украйна може да бъде решен единствено по кротичък път. Унгария приканва останалите страни да се въздържат от стъпки, които водят до неговото продължение и ескалация, сподели още министърът.
" С доставки на оръжия и наказания спорът не може да бъде решен ", безапелационен бе Сиярто.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
 
25 Фев 2023108525 Фев 202318424 Фев 2023129723 Фев 202372023 Фев 202384121 Фев 20231441КоментариКакто Слънцето изгрява от изток и залязва на запад...25 Фев 2023 18:06ч.
И това е известно на всеки, и даже да се оспори, не може да се анулира... Така на всички би трябвало да е пределно ясно, че Русия няма да отстъпи от това което си е върнала. Ни минимум. И всеки " кротичък проект " който допуска под каквато и да е форма - съветско оттегляне в Украйна, е неправилен и недействителен проект. Нещо повече! Такъв проект е доста рисков, всеки трезво мислещ човек би трябвало да се бои от подобен " проект ", тъй като той допуска бърз път към нуклеарна война и всеобщо заличаване. Единственият реален проект за мир е признание /де факто/ 4-те области присъединени към РФ с указа на Путин, и макар че фронтовата линия сега не съответствува с административните граници на тези области, реализиране на някакъв компромис. Нещо междинно сред административните граници и настоящата фронтова линия. Това е вид прекомерно неблагоприятен за Москва, и в случай че Путин се съгласи на него, целият свят би трябвало да хвърля шапки от наслада... Всякакви други " проекти " за " евакуиране на съветските войски " са път към международната радиоактивна пустиня.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Абсолютно!25 Фев 2023 18:55ч.
и всеки проект, който не се преценява с тези действителности, не е кротичък проект, а мятане на прахуляк в очите на публиката.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Русия нямаше виновност че украинската хунта избиваше народа си, забрани съветския език и изгаряше книги на руски25 Фев 2023 18:24ч.
Русия предложи такова уважаване на суверенитета и териториалната целокупност посредством многократни апели за съблюдаване на Минските съглашения и неразширяване на НАТО на Изток, посредством концепцията за неутралитет на Украйна, и най-много посредством невмешателство на западните сили в свръхмилитаризацията на ВСУ и опрощение на обстрелите по мирното население на Донбас. Уви, на дейните съветски жестове до 24 февруари 2022 година Западът отговаряше с пренебрежение и дори подбив. Има си сентенция: като не искаш мира, на ти брадва, както и поговорката за стомната за вода.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Каквото повикало, това отговорило25 Фев 2023 18:42ч.
Като ехото!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Каквото повикало, такова дало отговор!25 Фев 2023 18:42ч.
Звучи по по-нашенски
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Др. Си25 Фев 2023 18:45ч.
Няма да отиде в Масква в случай че джуджето не клекне за мир. Ако и той го изостави с кочината е свършено.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати козяшки женски сексуален орган25 Фев 2023 18:50ч.
Влажни фантазии.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати КНДР заплаши Съединени американски щати с война, в случай че Съединени американски щати продължат провокациите благодарение на окупирана ЮК25 Фев 2023 19:02ч.
Индия отказалась подписать осуждающую СВО резолюцию по итогам финансовой встречи G20
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати има ли самолети в хангарите на Безмер, какво стана?25 Фев 2023 18:48ч.
Днес е бил свален следващият Су-25, вероятно още веднъж с български сериен номер (към момента върви утилизацията на нашите подарени щурмовици, както настояват от няколко седмици съветските блогъри). Общо през днешния ден са дали фира 3 самолета на уркаинските Военновъздушни сили.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023108107 Фев 2023168920 Фев 2023375418 Фев 20231223
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР